«Φρέσκος» και άνετος στο Βίλνιους ο Παναθηναϊκός

«Φρέσκος» και άνετος στο Βίλνιους ο Παναθηναϊκός

Άνετη επικράτηση με 67-75 επί της Βίλνιους Ρίτας πέτυχε ο Παναθηναϊκός σε ένα καλό φιλικό παιχνίδι πριν το ελληνικό Σούπερ Καπ.

Ο Γιώργος Βόβορας εκμεταλλεύτηκε τη δυναμική της αντιπάλου και έδωσε χρόνο σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν τόσο στο τουρνουά του Κάουνας. Ηγετική εμφάνιση έκανε πάλι ο Νέντοβιτς, ενώ Τζάκσον και Φόστερ ήταν εκ των κορυφαίων για ακόμη ένα παιχνίδι.

Από τους «φρέσκους» ξεχώρισε ο Καλαϊτζάκης, ο οποίος έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα. Κασελάκης, Δίπλαρος και Μποχωρίδης κέρδισαν κι αυτοί πολλά από τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον πράσινο τεχνικό να αποδεικνύει πως τους εμπιστεύεται κανονικά για το ροτέισον τη φετινή σεζόν.

Οι πράσινοι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι στο αμυντικό κομμάτι, ενώ στην επίθεση «φόρτσαραν» από τη δεύτερη περίοδο. Στο τέλος της τρίτης, μάλιστα, έφθασαν τη διαφορά στο +20, πριν χαλαρώσουν στο τέταρτο δεκάλεπτο και πέσει η διαφορά μέχρι και στους 4!

Ψάχνονται… ακόμη οι Ουάιτ και Μήτογλου, οι οποίοι είχαν μέτρια απόδοση στο παιχνίδι τους.

Tα δεκάλεπτα: 19-22, 31-41, 45-64, 67-75

Rytas Vilnius (Κάιρις): Γκάουντλοκ 19 (3), ΜακΚάλαφ, Μπιτσκάουσκις, Γκεντράιτις, Ρεντζεβίτσιους 2, Ντούλκις, Ουλέτσκας, Τζάκσον 24 (3), Μαρτσουλιόνις, Έχοντας 6, Γκιρτζιούνας, Κίτσινγκ 2, Γκούστις 8, Μπουτκεβίτσιους 6.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Βόβορας): Παπαγιάννης 9, Μποχωρίδης 6, Όγκαστ 6, Δίπλαρος, Κασελάκης 3 (1), Καλαϊτζάκης 7 (1), Φόστερ 4, Περσίδης 3 (1), Νέντοβιτς 18 (3), Γουάιτ 6, Μήτογλου 4, Μπέντιλ 3 (1), Τζάκσον 6 (1).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News