Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός: Τόσο φίλους θα έχει στο γήπεδο το τριφύλλι

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός: Τόσο φίλους θα έχει στο γήπεδο το τριφύλλι

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Σε κάθε γήπεδο, σε κάθε έδρα, εντός, εκτός, ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι εκεί!

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί από ο Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague.

Το τριφύλλι, σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα έχει την υποστήριξη των φίλων του, καθώς στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου 150 οπαδοί του.

Στόχος το διπλό…

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν για την Γαλλία με μοναδικό στόχο τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες, αφού είχε προηγηθεί και η επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Αυτό άλλωστε ανέφερε και ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά την αναχώρηση της αποστολής για Γαλλία, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Κάθε παιχνίδι της Euroleague, ειδικά φέτος, με τα χρήματα που έχουν δοθεί και τους παίκτες που έχουν έρθει είναι πολύ δυνατό. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague, αυτά είναι παρελθόντων χρόνων. Τώρα πια τα πράγματα είναι διαφορετικά, ακόμα και για τις πολύ δυνατές ομάδες που έχουν υψηλά μπάτζετ και είναι χρόνια μαζί, υπάρχουν παιχνίδια στα οποία μπορεί να δυσκολευτούν».

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ενέργεια, το πάθος και η θέληση που έβγαλε η Βιλερμπάν απέναντι στον Ολυμπιακό αντικατοπτρίζει τι ομάδα είναι και σίγουρα δείχνει τι ομάδα είναι. Είναι μια νέα ομάδα στην Euroleague και σίγουρα θέλουν να δείξουν και να αποδείξουν πράγματα, ειδικά στην έδρα τους παίζουν πάρα πολύ δυνατά. Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι». 

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Παππάς έμεινε στην Αθήνα, με τον Μπεν Μπέντιλ να επιστρέφει στην πράσινη δωδεκάδα, που αποτελείται επίσης από τους Καλάθη, Φριντέτ, Ράις, Μπράουν, Τζόνσον, Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, Βουγιούκα, Ουάιλι, Μήτογλου και Τόμας.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News