Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο της... ξαφνικής αναβολής

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο της... ξαφνικής αναβολής

Δύο ώρες πριν το παιχνίδι, η Ευρώ λίγκα ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός. Διαβάστε το παρασκήνιο.

Περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα της Βιλερμπάν με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, η EuroLeague ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση των δύο ομάδων δεν πρόκειται να διεξαχθεί.

Όπως ανακοίνωσε ο γαλλικός σύλλογος λίγα λεπτά μετά την επίσημη τοποθέτηση της EuroLeague, δεν μπορούσε να συμπληρώσει την απαιτούμενη οκτάδα επειδή μερικές ώρες πριν από το τζάμπολ ακόμη δύο αθλητές παρουσίασαν συμπτώματα κορονοϊού.

Έτσι, υπό τον φόβο να προκληθεί ακόμη μεγαλύτερο ντόμινο, αποφασίστηκε να δηλώσει αδυναμία η Βιλερμπάν για τη συμπλήρωση της… οκτάδας.

Η σχετική ανακοίνωση της Βιλερμπάν αναφέρει:

“Δύο νέοι παίκτες της Βιλερμπάν παρουσίασαν συμπτώματα με πυρετό σήμερα. Καθώς ο σύλλογος δεν μπορεί πλέον να διαθέσει τον ελάχιστο αριθμό των απαιτούμενων παικτών που χρειάζεται για να γίνει ένας αγώνας της EuroLeague, ο αποψινός αγώνας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δεν πρόκειται να διεξαχθεί.

Περισσότερα τεστ θα γίνουν το συντομότερο δυνατό προκειμένου να διαπιστωθεί αν η Βιλερμπάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Πέμπτη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News