Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το κανάλι που θα δείξει το ματς - Η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα την Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague…

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Οι πράσινοι έχουν στόχο την νίκη και το 2/2 με αντίπαλο την ομάδα που επικράτησε εύκολα του Ολυμπιακού στην πρώτη αγωνιστική.

Εκτός αποστολής για τον Παναθηναϊκό έμεινε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο, με τον Μπεντίλ να παίρνει την θέση του.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1HD.

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Λυών όπου θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:45), ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδωσε το σύνθημα για μια «καλή αρχή» και μακριά από το ΟΑΚΑ.

Ο διεθνής φόργουορντ των «πρασίνων» δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova αναφερόμενος στην γαλλική ομάδα:

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι και το μοναδικό δείγμα γραφής που έχουμε από την EuroLeague.

Σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Βιλερμπάν έβγαλε ενέργεια, θέληση, πάθος και  αντικατοπτρίζει τι ομάδα είναι. Είναι νέα στην EuroLeague και θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Στην μέρα τους παίζουν πάρα πολύ δυνατά, οπότε και εμείς περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.»

Κάνοντας τον παραλληλισμό με τα περσινά εκτός έδρας ματς στην EuroLeague, είπε: «Πέρυσι τελειώσαμε πολύ καλά στο δεύτερο μισό της σεζόν και ελπίζω να έχουμε συνέχεια. Να ξεκινήσουμε καλά και στα εκτός έδρας. Δεν μπορείς να χάνεις παιχνίδια και έδαφος. Όλα μετράνε.

Θέλουμε να παίζουμε πολύ καλά στο ΟΑΚΑ που έχουμε τον κόσμο και μας στηρίζει, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε να παίζουμε καλά και εκτός έδρας.»

Σε ερώτηση για ποιο αποτέλεσμα από την πρεμιέρα του έκανε εντύπωση, είπε: «Είναι πολλά πράγματα που θεωρούνται λάθος. Ξεκινάει η Αρμάνι και χάνει στην πρεμιέρα.

Φαινομενικά είναι ένα ματς το οποίο πιστεύεις ότι θα κερδίσει. . Φενερ-Ρεαλ ήταν αμφίρροπο παιχνίδι. Πολλές ομάδες που έχουν χτίσει δυνατά ρόστερ. Πρέπει να παίξεις και να αποδειξεις ότι είσαι καλός. Όπως επίσης δεν περιμέναμε τη νίκη της Βιλερμπάν απέναντι στον Ολυμπιακό.»

Όσο για το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα; «Και πέρυσι ξεκινήσαμε με ένα φαινομενικά εύκολο πρόγραμμα, αλλά κάναμε κακές ήττες και μετά τρέχαμε και κυνηγούσαμε.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News