Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός Live Streaming

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση: Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται απόψε στη Γαλλία απέναντι στη Βιλερμπάν και θέλει οπωσδήποτε το ροζ φύλλο αγώνα ενόψει της συνέχειας.

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση: Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται απόψε στη Γαλλία απέναντι στη Βιλερμπάν και θέλει οπωσδήποτε το ροζ φύλλο αγώνα ενόψει της συνέχειας.

Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 1 HD. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Με ένα ευχάριστο νέο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σήμερα το απόγευμα. Κι αυτό γιατί ο Μάρκους Φοστερ ακολούθησε μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος των «πράσινων»…

Έτσι, ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή που αναχωρεί αύριο το πρωί για τη Γαλλία και το εκτός έδρας ματς με την Βιλερμπάν, προσφέροντας μια έξτρα λύση στον Γιώργο Βόβορα!

Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει με 13 παίκτες για τη διπλή αγωνιστική που τον περιμένει μέσα στην εβδομάδα.

Σίγουρος πως οι Αλβέρτης και Διαμαντίδης μπορούν να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στις επιτυχίες δήλωσε ο Ντρου Νίκολας ο οποίος πλέον είναι σκάουτερ των Σιξερς.

«O Παναθηναϊκός είναι στην καρδιά μου, όταν έχω την ευκαιρία βλέπω τα ματς. Δυστυχώς δεν είδα το ματς με τη Μπάγερν, αλλά είδα το box score και ήταν ένα αποτέλεσμα που χρειαζόταν η ομάδα. Έμαθα αμέσως για τους Διαμαντίδη και Αλβέρτη. Τους ξέρω καλά, έπαιξα και με τους δύο. Τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Ξέρουν μπάσκετ, αντιλαμβάνονται πολύ καλά την κατάσταση, ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα και μπορούν να καταφέρουν πολλά. Έχουν ότι χρειάζεται για να οδηγήσουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών», ανέφερε στην Nova.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News