Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός Live Streaming

Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός Live Streaming

Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός Live Streaming

  • 23/7/2019 – 20:00
  • Doosan Arena
  • Novasports 1

Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο τη φετινή σεζόν να κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα και να επιστρέψει αρχικά στους ομίλους του Champions League.

Το ταξίδι των Πειραιωτών αρχίζει από την Τσεχία, όπου απόψε αντιμετωπίζουν την Βικτόρια Πλζεν για τον 2ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (20:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Τσέχοι αποτελούν το πρώτο εμπόδιο στη φετινή προσπάθεια της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν φόβητρο για τους «ερυθρόλευκους».

[the_ad id=”309153″]

Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός Live Streaming

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρακολούθησε από κοντά την αποψινή αντίπαλο του Ολυμπιακού, είδε τα δυνατά της σημεία και τις αδυναμίες της και τα μετέφερε στους ποδοσφαιριστές του.

Εκείνο που ζήτησε ο 49χρονος προπονητής από τους παίκτες του να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα και να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αναμετρηθούν με την Μπασάκσεχιρ.

Στα της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Τσιμίκα.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μπουχαλάκης και ο Γκιγέρμε, με τον Ποντένσε και τον Γιώργο Μασούρα στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Βαλμπουενά και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο.

[the_ad id=”309112″]

Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός Live Streaming

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20.00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το viktoria plzen olympiakos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News