Βιγιαφάνιες: «Ξέρω πού βρίσκομαι»

Βιγιαφάνιες: «Ξέρω πού βρίσκομαι»

Χαρούμενος που ήρθε σε μία «μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα», όπως χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Αργεντινός «μαέστρος» απολαμβάνει πλήρως το πρώτο του διάστημα στο τριφύλλι, δηλώνει έτοιμος για σκληρή δουλειά, προκειμένου να βελτιωθεί και μέσω αυτής να βοηθήσει την ομάδα του και υπογραμμίζει: «Ξέρω τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο, τι απαιτήσεις έχει ο προπονητής από μένα».

[ads2]

Αναλυτικά οι δηλώσεις Βιγιαφάνιες

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Ξέραμε ότι δεν ερχόμασταν από καλά αποτελέσματα και θέλαμε να αντιδράσουμε. Έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και το καταφέραμε. Δείξαμε στο γήπεδο αυτό που ξέρουμε να κάνουμε πολύ καλά και φτάσαμε στη νίκη».

Όσο για τον στόχο από ‘δω και πέρα: «Οφείλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το πρωτάθλημα. Είμαστε μεγάλη, ιστορική ομάδα και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα λιγότερο. Θα μπούμε στα πλέι οφ και θα πάμε για την πρώτη θέση».

Για τον ίδιο και πώς βλέπει τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό: «Θα έλεγα ότι χρειάστηκα 2-3 ματς για να προσαρμοστώ. Τώρα όμως ξέρω που ακριβώς βρίσκομαι, τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο για την ομάδα μου, τι απαιτήσεις έχει ο προπονητής από μένα. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ σημαντικό βήμα για μένα μετά τον Παναιτωλικό. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που ήρθα σε ένα τέτοιο μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης, όπως ήταν και η Ιντεπεντιέντε με την οποία έπαιξα στην πατρίδα μου».

Για τις ήττες του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Όπως παίζουμε εμείς, παίζουν και οι αντίπαλοι. Με τον ΠΑΟΚ δεν αξίζαμε να χάσουμε την νίκη, με την ΑΕΚ έτυχε να σκοράρουν αυτοί, ενώ είχαμε φάσεις. Με τον Ολυμπιακό παίξαμε πάρα πολύ καλά, αλλά οι αντίπαλοί μας σκόραραν στα τελευταία λεπτά και χάσαμε».

Τέλος, για το τι του επιφυλάσσει το μέλλον: «Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, έχω γίνει φίλος με τον Σέμπα (σ.σ Λέτο), που είναι και Αργεντινός. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν έχω καλή σχέση και με τους υπόλοιπους. Όλα πάνε μια χαρά. Θα ήθελα και προσωπικά να πάω καλύτερα, να αναπτυχθώ στον Παναθηναϊκό και παράλληλα να ανέβει η ομάδα. Έτσι θα βγούμε όλοι κερδισμένοι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News