Βιγιαφάνιες: «Όλοι οι αγώνες πλέον είναι ντέρμπι»

Βιγιαφάνιες: "Άλλα χαστούκια σε καθηλώνουν και άλλα σε ξυπνάνε"

Ο Λούκα Βιγιαφάνιες μιλώντας στα κανάλια novasports στάθηκε στην τελευταία καλή εμφάνιση του «τριφυλλιού», στην ετοιμότητα της ομάδας του θεωρώντας πως από εδώ και πέρα όλοι οι αγώνες είναι ντέρμπι και ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται προκειμένου να ανταποκριθεί στην συγκεκριμένη πρόκληση!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός για την πρώτη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης;

“Πιστεύω πως αυτό το ξεκίνημα, έρχεται σε μία πολύ καλή στιγμή για εμάς, δεδομένου πως προερχόμαστε από νίκη ντέρμπι στον προηγούμενο αγώνα. Μάλιστα, δεν κερδίσαμε απλά αλλά παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο, αποδεικνύοντας ότι παίζουμε καλά και ότι είμαστε συμπαγής.

Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία ομάδα, η οποία ξέρει να αντιμετωπίζει και τις νίκες και τις ήττες. Αδιαμφησβήτητα είμαστε προετοιμασμένοι για την έναρξη των play-off, αν και όπως ξέρετε υπάρχουν αρκετές απώλειες. Θα έλεγα πως και στην προπόνηση τα πήγαμε πολύ καλά και είμαστε απόλυτα έτοιμοι”

Πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό το τρίποντο κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Αστέρας που είναι καλός στην έδρα του;

Πράγματι είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η διοργάνωση ότι όλοι οι αγώνες θα είναι δύσκολοι ή αν όχι όλοι, σίγουρα οι περισσότεροι θα είναι σαν ντέρμπι. Από εκεί και πέρα, εμείς βρισκόμαστε σε μία καλή στιγμή.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει δείξει πως είναι μία καλή ομάδα, έχει κάνει καλή πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και εμείς, επαναλαμβάνω πως έχουμε ένα καλό πλεονέκτημα. Θα κάνουμε τα πάντα για να το εκμεταλλευτούμε”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News