Βιγιαφάνιες: Με το βλέμμα στον Ολυμπιακό

Βιγιαφάνιες: Με το βλέμμα στον Ολυμπιακό

Έχουν περάσει 8,5 μήνες από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες και ο στόχος του Αργεντινού είναι να ολοκληρώσει το comeback του στους πράσινους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λίγο ο Covid 19 και η πανδημία… λίγο οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν, ο «Βίγια» έχει ξεχάσει τι θα πει «πατάω… χορτάρι» μέσα στο 2020. Από τον Μάρτιο, όταν και ανήκε στην Μονάρκας, έως την τελευταία μέρα του Οκτώβρη στον Παναθηναϊκό του Μπόλονι (τον Πογιάτος δεν τον πρόλαβε καν!), μοιάζει σαν να έχει μεσολαβήσει… αιώνας!

Ο Ρουμάνος τεχνικός πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και έχει καταλάβει τη σημασία του ποδοσφαιριστή για τον κόσμο της ομάδας. Η επιθυμία του πρώτου να στηρίξει τον «Βίγια» έφερε και την πρώτη κλήση του δεύτερου στην αποστολή του Παναθηναϊκού, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Ο στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι να πάρει κάμποσο χρόνο συμμετοχής (με προσοχή για να μην υποτροπιάσει) στα επόμενα ματς, ώστε να βρεθεί σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει του ντέρμπι στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News