Βγάζουν μάτια οι πράσινοι παικταράδες

Βγάζουν μάτια οι πράσινοι παικταράδες

Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έπειτα από τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Μελγκαρέχο και Γκονζάλες.

Σε ότι αφορά τον πρώτο έκανε πολύ καλή εμφάνιση με την Εθνική Κούβας παρά την ήττα με 1-3 σετ από τη Ρωσία (25-17, 25-19, 22-25, 25-18).

[ads2]

Ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του με 18 πόντους αποδεικνύοντας ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο «τριφύλλι». Από κει και πέρα ο Πέπε Γκονζάλες ήταν εξίσου καλός σημειώνοντας 10 πόντους ,όντας δεύτερος σκόρερ της ομάδας του στη νίκη με 3-0 σετ (25-23, 26-24, 25-18) της Αργεντινής επί του Ιράν. Αναμφίβολα και οι δύο παίκτες έδειξαν την αξία τους και φανερώνουν ότι θα προσδώσουν μεγάλη ποιότητα στους «πράσινους» από το ερχόμενο φθινόπωρο. Από κει και πέρα οι δύο «τριφυλλοφόροι» παίκτες αγωνίζονται και σήμερα , όπου στις 3.30 η Αργεντινή διασταυρώνει τα ξίφη της με τη Ρωσία (ΕΡΤ3) ενώ στις 2.30 τα ξημερώματα η Κούβα αντιμετωπίζει την Αίγυπτο. Οι επόμενοι αγώνες των «πράσινων» άσων είναι στις 11 Αυγούστου όπου η Κούβα κοντράρεται με το Ιράν στις 3.30 μ.μ. και η Αργεντινή με την Πολωνία στις 9μ.μ.

Leoforos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News