Βγάζει... γούστα η Λεωφόρος - «Τρομακτική» αύξηση στην πληρότητα!

Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε η Λεωφόρος με ΠΑΣ Γιάννινα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η δύναμη του Παναθηναϊκού θα είναι η Λεωφόρος και ο κόσμος του.

Ήδη το Τριφύλλι μετράει 4 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην ιστορική του έδρα η οποία είναι γεμάτη σε κάθε αναμέτρηση με το κόσμο να στηρίζει απόλυτα την ομάδα.

Ο κόσμος έχει μετατρέψει την έδρα της ομάδας σε ένα φρούριο πολλαπλασιάζοντας τη δυναμική της και δίνοντας έξτρα ώθηση στους «πράσινους», για την οποία έχει κάνει πολλές φορές λόγο κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όπως είπε ο Σέρβος προπονητής, το μεγαλύτερο επίτευγμα μέχρι στιγμής για την ομάδα είναι ότι κατάφερε να φέρει και πάλι κοντά της τον κόσμο της.

Κάτι που ξεκίνησε απ’ την περασμένη άνοιξη, όταν ο Παναθηναϊκός είχε βρει πια τις σταθερές του, έπαιζε πολύ ωραία μπάλα κι άρχισε να «χτίζει» τα δικά του σερί νικών μέχρι τα playoffs και τον τελικό του Κυπέλλου.

Αυτό αποδεικνύεται και στα στατιστικά αφού το γήπεδο πέρσι είχε μέσο όρο πληρότητας 42% ενώ φέτος έχει εκτιναχθεί στο 72%.

Τέλος, θα είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να μην χάσει τη πίστη του στην ομάδα ακόμα και αν έρθουν στραβά αποτελέσματα αν και όλα δείχνουν ότι οι πάντες έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που λέγεται Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Σε απολογία για το «εντός» με τον ΠΑΣ!

Για ακόμη μια φορά κλήθηκε να απολογηθεί ο Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά:

6/ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 17/9/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/9/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2032/22/1926835 από 19/9/2022 Έκθεση της Αστυνομίας”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, 2 περ. α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News