Βγάζει γούστα και ετοιμάζεται για Ευρώπη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία: Παρέμεινε 3ος ο Παναθηναϊκός, «χτυπάει» και 2η θέση!

Ο Παναθηναϊκός είναι σε καταπληκτική κατάσταση, σαρώνοντας τους πάντες.

Ενας Παναθηναϊκός βγαλμένος από τα… παλιά, διαλύει κάθε εμπόδιο που βρίσκεται στον διάβα του και χρειάζεται μία νίκη για να σφραγίσει με κάθε επισημότητα την επιστροφή στην Ευρώπη! Αυτό μπορεί να συμβεί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League (20:00).

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, συμπληρώνοντας 12 αγωνιστικές δίχως ήττα (8-4-0), έπειτα από το διπλό κόντρα στον «αιώνιο» πελάτη. Το 2-1 στο Φάληρο πιστοποίησε την φόρμα που διανύουν οι παίκτες του Σέρβου προπονητή, ο οποίος έδειξε σε ακόμα ένα ματς πόσο διαβασμένος είναι τακτικά.

Ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι η διαχείριση των δυνάμεων και της κόπωσης, διότι ακολουθούν ακόμα τρία παιχνίδια σε διάστημα μίας εβδομάδας. Ανάμεσά τους φυσικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι και ο Νο.1 στόχος της χρονιάς! Νέο πρόβλημα σε αγωνιστικό επίπεδο είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος υπέστη κάκωση στο γόνατο την Τετάρτη και θα χάσει σίγουρα το σημερινό παιχνίδι.

Διαβάστε τι είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τεράστιο διπλό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, το κατέκτησε δίκαια. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όχι βάσει των άλλων αποτελεσμάτων. Όταν μια ομάδα εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα, πρέπει να βλέπει τον εαυτό της στον αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν πιο φρέσκο αντίπαλο. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, με το πρόγραμμα έτσι όπως έχει γίνει. Σε ένα μικρό χρονικό διάστημα πρέπει να παίξουμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια.

Αυτό είναι κάτι που για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αν ήμουν προπονητής σε άλλη ομάδα μπορεί να χαιρόμουν. Όταν όμως είμαι προπονητής στον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής με τόσους βαθμούς διαφορά δεν μπορώ να χαίρομαι. Πρέπει να δυναμώσουμε, να είμαστε καλοί σε όλα τα παιχνίδια. Μπορεί για τους φιλάθλους να είναι σημαντικό, αλλά εμένα δεν με ικανοποιεί. Θα με ικανοποιούσε αν ήμασταν κι εμείς ομάδα που δίνει μάχη για το πρωτάθλημα. Τώρα δίνουμε μάχη για την Ευρώπη και το Κύπελλο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News