Βεζένκοφ: «Σε καλό φεγγάρι ο Παναθηναϊκός!» - Τι είπε για Μπέικον και Παπαγιάννη (vid)

Βεζένκοφ: «Σε καλό φεγγάρι ο Παναθηναϊκός!» - Τι είπε για Μπέικον και Παπαγιάννη (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ σχολίασε το επερχόμενο ντέρμπι των αιωνίων στην εκπομπή «Τζάμπολ».

Αναλυτικά:

«Έχουμε παιδιά έτοιμα να καλύψουν τους πάντες. Στην Ευρωλίγκα η Εφές δείχνει τον καλό της εαυτό χωρίς τον Λάρκιν. Η Εφές ποτέ δεν ξεκινάει καλά, το βρίσκει στην πορεία και παίρνει την Ευρωλίγκα. Ανεξαρτήτως το πώς βρίσκονται οι ομάδες, είναι ντέρμπι. Βλέπουμε πως ο Παναθηναϊκός μέρα με τη μέρα ανεβαίνει.

Το είχα πει και στο Σούπερ Καπ. Είναι πολύ δύσκολο μια ομάδα, όταν χτίζεται από την αρχή, να είναι κάτι ουάου. Παρότι ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό φεγγάρι, εμείς θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και θα κοιτάξουμε τους εαυτούς μας για να παίξουμε ένα σοβαρό – σωστό μπάσκετ.»




Για τον Μπέικον: «Τον αντιμετωπίσαμε και πέρυσι. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Δεν είναι μόνο ο Μπέικον. Και ο Παπαγιάννης ανεβαίνει μετά τον τραυματισμό του.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News