«Ο Πασκουάλ μπορεί να φτιάξει τον Παναθηναϊκό»

«Ο Πασκουάλ μπορεί να φτιάξει τον Παναθηναϊκό»

Ο 21χρονος, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός υπό την καθοδήγηση του Τσάβι Πασκουάλ θα έχει το αποτέλεσμα που του αρμόζει.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξή του στο Σπορτ24:

Για τον πρώην προπονητή του, τον Τσάβι Πασκουάλ, που είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού:

[ads2]
«Τα έργα του τα λένε όλα. Ήταν οκτώ χρόνια στην Μπαρτσελόνα και την κρατούσε στο τοπ επίπεδο. Αυτό δεν είναι εύκολο και ο Πασκουάλ το κατάφερε. Έχει συνεργαστεί καλά με μεγάλους παίκτες. Στην προπόνηση είναι απαιτητικός, όπως κάθε προπονητής. Του αρέσει το γρήγορο μπάσκετ και η σκληρή άμυνα. Θέλει η ομάδα του να τρέχει και να παίζει ωραίο μπάσκετ. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να φτιάξει τον Παναθηναϊκό, να τον κάνει να παίξει το στυλ που θέλει και να παίξει εκπληκτικό μπάσκετ. Πιστεύω ότι μόνο επιτυχίες θα φέρει στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας προπονητής που προσπαθεί να σε βάλει σε καλούπι, αλλά όταν έχεις παίκτες, όπως ο Μπουρούσης και ο Παππάς, που δεν μπαίνουν και μπορούν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι με χίλιους τρόπους, αυτό δε γίνεται. Στους παίκτες του δίνει ελευθερία και αφήνει το ένστικτο, σε λογικά, όμως, πλαίσια. Δεν το αφήνει και πάρα πολύ. Του αρέσει το ελκυστικό μπάσκετ και θα φέρει αποτελέσματα στον Παναθηναϊκό».

Για το αν το ρόστερ του Παναθηναϊκού ταιριάζει στον Τσάβι Πασκουάλ:

«Ένα ρόστερ ταιριάζει σε κάθε προπονητή, αρκεί να ξέρει να το αξιοποιήσει. Ο Πασκουάλ ξέρει τι προσθήκες πρέπει να κάνει. Θα είναι πάντως μία δύσκολη σεζόν για τον Πασκουάλ, αφού ο Ολυμπιακός δείχνει ασταμάτητος στο ΣΕΦ, έχει ποιότητα και βάθος. Πάντως, αυτό σημαίνει ότι θα δούμε ωραία παιχνίδια».

ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News