Βέρμπιτς: Παίκτης του ΠΑΟ εδώ και 20 μέρες - Αγωνιούσε για την προετοιμασία και τον σχεδιασμό!

Παναθηναϊκός: «Υπογράφει τις επόμενες μέρες ο Βέρμπιτς»

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και εμείς πάμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης η οποία είχε αίσιο τέλος.

Η αλήθεια είναι το Τριφύλλι πάλεψε πολύ για να αποκτήσει τον παίκτη. Η ομάδα μίλαγε μαζί του εδώ και ένα μήνα καθημερινά δείχνοντας το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον της.

Ακόμα και μετά το πρώτο όχι του, οι Πράσινοι κράτησαν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Σλοβένο ο οποίος από την πλευρά του μάθαινε τα πάντα γύρω απ’ το πώς δούλευε η ομάδα στην προετοιμασία, τα φιλικά της, τις νέες προσθήκες, το συνολικό πρότζεκτ, τα πάντα. Σαν να ήταν ήδη μέλος του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, μιλούσε διαρκώς με πρώην συμπαίκτες του που είχαν ξεκάθαρη εικόνα απ’ το Τριφύλλι, οι οποίοι τον ενθάρρυναν διαρκώς να φορέσει τα πράσινα όπως ο Ζέκα και ο Γιόχανσον.

Η κίνηση που κέρδισε τον 28χρονο εξτρέμ ήταν η κατανόηση και η υπομονή που έδειξε ο Παναθηναϊκός. Πιο συγκεκριμένα οι Πράσινοι δέχθηκαν να τον περιμένουν για τρεις εβδομάδες και να παίξει στα πρώτα ματς της Ντινάμο Κιέβου στα προκριματικά του Champions League για να την ενισχύσει στην προσπάθειά της να προκριθεί, ήταν κάτι που έκανε μεγάλο “κλικ” στον Σλοβένο άσο.

Έτσι οι Πράσινοι έκλεισαν μια σπουδαία μεταγραφή η οποία θα τους ανεβάσει επίπεδο και έδωσαν μεγάλη χαρά στο κόσμο τους. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News