Βέρμπιτς: Οι απολαβές στον Παναθηναϊκό - Απέρριψε μεγαλύτερη πρόταση

Βέρμπιτς: Οι απολαβές στον Παναθηναϊκό - Απέρριψε μεγαλύτερη πρόταση

Μετά τον Αντράζ Σπόραρ, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια ακόμη σπουδαία κίνηση, καθώς παίκτης των «πράσινων» θεωρείται ήδη ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Μάλιστα, ο 28χρονος Σλοβένος εξτρέμ έρχεται στις 15:00 στην Αθήνα μέσω Βελιγραδίου και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, χωρίς όμως να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με τη Σλάβια Πράγας (καθώς έχει παίξει στα προκριματικά με τη Ντιναμό Κιέβου) ή στα playoffs του Europa Conference League εφόσον οι «πράσινοι» προκριθούν.

Αν όμως το «τριφύλλι» μπει στους ομίλους, τότε θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.

Η συμφωνία, σύμφωνα με το sport24, προβλέπει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 2,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτό το ποσό τα ιδιαιτέρως σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων.

Ενδεικτικό της επιθυμίας και του ίδιου του Βέρμπιτς να έρθει στον Παναθηναϊκό είναι και το γεγονός ότι αμέσως μετά την γνωστοποίηση των (τελευταίων χρονικά) επαφών του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, η Ντιναμό Κιέβου του κατέθεσε πρόταση για επέκταση συμβολαίου, με ετήσιες αποδοχές υψηλότερες κατά 100- 150.000 ευρώ ετησίως από αυτές που θα έχει στους «πράσινους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News