Βέρμπιτς: «Αφήνω τον αγαπημένο μου σύλλογο, ο γιος μου είναι οπαδός της Ντιναμό!»

Βέρμπιτς: «Αφήνω τον αγαπημένο μου σύλλογο, ο γιος μου είναι οπαδός της Ντιναμό!»

Από το «αντίο» του Βέρμπιτς στην Ντιναμό Κιέβου καταλαβαίνει κανείς πόσο επηρέασαν οι συνθήκες πολέμου για να πάρει την απόφαση του Παναθηναϊκού ο ποδοσφαιριστής. Και πόσο τρομερές ήταν οι διαπραγματευτικές ικανότητες των πρασίνων για να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Βέρμπιτς αποχαιρέτησε τους φίλους του στην Ουκρανία με ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Αγαπητοί οπαδοί της Ντιναμό, ήμουν περήφανος για κάθε μέρα που ζούσα στο Κίεβο. Λατρεύω την ομάδα, αγαπώ την Ουκρανία. Πριν από 4 χρόνια ήρθα να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και ο πρόεδρος μου έδειξε στοργή. Ένιωσα πραγματικά σαν στο σπίτι μου.

Μαζί περάσαμε τρομερές στιγμές. Ήρθε, όμως, ένας τρομερός πόλεμος, όπου πεθαίνουν αθώοι άνθρωποι. Αφήνω τον αγαπημένο μου σύλλογο. Θα μου λείψει πάρα πολύ. Ο γιος μου Mai είναι μισός Ουκρανός και υποστηρίζει την Ντιναμό Κιέβου. Την ίδια ομάδα θα υποστηρίζει και ο πατέρας του.

Είμαι περήφανος. Ουκρανία, σε αγαπώ. Ντιναμό για πάντα!»



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News