Βέργης: «Ποιος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό; Ο... Λάσο; - Πάνω από χρόνο στον ΠΑΟ ο Ράντονιτς»

Λάσο: «Ανώτερος ο Παναθηναϊκός - Τότε είχαμε παίξει σκ@τ@ και μας είχαν ''σκοτώσει''»

Στο τελευταίο του άρθρο στο SDNA ο Βασίλης Βέργης στηρίζει τον Ντέγιαν Ράντονιτς και δείχνει το δικό του δρόμο για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος:

«Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η (νέα) συντριβή που υπέστη ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά στην Πόλη από τη Φενέρ, σε συνδυασμό με την εικόνα μιας ομάδας δίχως μπασκετική ταυτότητα, έφερε στον αφρό τη… γνωστή συζήτηση: «Να φύγει τώρα ο Ράντονιτς».

Είναι το σύνηθες στην Ελλάδα. Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Χάνει η ομάδα; Να απολυθεί ο προπονητής. Πόσο μάλλον ένας σύλλογος με το τεράστιο ειδικό βάρος που έχει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, αλλά ταυτόχρονα και με την τελευταία βασανιστική διετία, οι πληγές της οποίας καθιστούν τη λέξη «υπομονή» σχεδόν απαγορευτική.

Όταν τα ρεπορτάζ αναφέρουν «Ή κερδίζει ή αλλάζει», όταν γίνεται λόγος για την «Κρίσιμη διαβολοβδομάδα η οποία θα καθορίσει αν θα γίνουν ή όχι αλλαγές», τότε στο κάδρο μπαίνει βασικά ένα πρόσωπο: ο προπονητής. Στην προκειμένη περίπτωση ο Ντέγιαν Ράντονιτς.» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News