Βέργης: «Κλάινχαϊσλερ, όπως... Γκατσίνοβιτς»

Βέργης: «Κλάινχαϊσλερ, όπως... Γκατσίνοβιτς»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης, παρομοίασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Λάζλο Κλάινχαϊσλερ με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που αγωνιζόταν πέρυσι με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στη δεύτερη χειμερινή του μεταγραφή, καθώς απέκτησε τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ από την Όσιγεκ. Ο Ούγγρος χαφ έρχεται να δώσει βάθος και λύσεις στους πράσινους. Να τους φέρει φρεσκάδα και να τους ανεβάσει την ένταση στο παιχνίδι τους.

Γενικότερα είναι μια στοχευμένη κι εξαιρετική επιλογή παίκτη, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Βασίλη Βέργη, παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία με τον πρώην πράσινο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός έχασε τον Σέρβο μέσο, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο δημοσιογράφος:

Προσπάθησα, μέσα από την παρακολούθηση βίντεο, να βγάλω κάποια πρώτα συμπεράσματα για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Ούγγρο διεθνή χαφ Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Πρόκειται για ένα παιδί με δημιουργικές ικανότητες και στοιχεία που παραπέμπουν σε αυτά του Γκατσίνοβιτς. Δηλαδή την ταχύτητα και την δυνατότητα να παίζει το ίδιο καλά στα δύο άκρα του γηπέδου. Για να μην παρεξηγηθώ: Δεν ισχυρίζομαι ότι «είναι Γκατσίνοβιτς», αυτό πρέπει να το δείξει ο ίδιος στα ελληνικά γήπεδα. Λέω ότι έχει στοιχεία που μοιάζουν μεε του Σέρβου εξαιρετικού ποδοσφαιριστή. Διέκρινα και κάτι που θαρρώ ότι δεν το διαθέτει, σε αυτόν τον βαθμό, άλλος χαφ του Παναθηναϊκού: το σουτ από κάθε απόσταση και μάλιστα τόσο ε το δεξί όσο και με το αριστερό πόδι.

Βεβαίως ομολογώ ότι δεν έχω εικόνα για τις ανασταλτικές δυνατότητές του. Στον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς οι χαφ πρέπει πρωτίστως να τρέχουν, να πιέζουν, να μαρκάρκου. Το κάνει ακόμα και ο βιρτουόζος Μπερνάρ, πόσο μάλλον θα κληθεί να το κάνει ο Ούγγρος διεθνής, που πρέπει άμεσα να δώσει φρεσκάδα στο Τριφύλλι και ποιοτικές ανάσες στη μεσαία γραμμή.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News