Βέργης για το «Ιωάννα» της Βαμβακά: «Τιμωρήθηκε» από την δημόσια χλεύη

Αθλήτρια Ολυμπιακού: «Ιωάννη, ζητώ συγγνώμη!»

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης σχολιάζει την ανάρτηση της Βαμβακά για τον Παπαπέτρου, τονίζοντας ότι «τιμωρήθηκε» από την δημόσια χλεύη, το κατάλαβε και έσπευσε να ζητήσει συγνώμη.

Αναλυτικά, όσα γράφει στη Livesport:

Της έστειλαν έναν «οπαδικό εμετό» και εκείνη, χωρίς να βουτήξει το πληκτρολόγιο στο μυαλό… έτρεξε να το ανεβάσει. Χωρίς να αναλογιστεί ή να σκεφτεί τι ήταν αυτό που πόσταρε.

Μάλλον το θεώρησε και… μαγκιά της… Μετά βεβαίως, όταν είδε τον χαμό που προκλήθηκε, έτρεχε και δεν έφτανε για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Προφανώς είναι θετικό ότι ζήτησε συγγνώμη από τον Παπαπέτρου και τον σύλλογό της, τον Ολυμπιακό. Γιατί με αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά της, τoν σύλλογο που την τιμά με την φανέλα του πρόσβαλε και τα εκατομμύρια των οπαδών του.

Η Βαγγελίτσα Βαμβακά δεν είναι, δυστυχώς, η «εξαίρεση» σε ανάλογες συμπεριφορές νέων ανθρώπων στο διαδίκτυο. Είναι ο κανόνας.

Εκείνη την «πάτησε» γιατί είναι αθλήτρια, επώνυμη. Ξέρετε πόσοι «απλοί» άνθρωποι επιδίδονται καθημερινά σε… ρεσιτάλ χυδαιότητα και ύβρεων στα social media;

H Βαμβακά «τιμωρήθηκε» από την δημόσια χλεύη, το κατάλαβε και έσπευσε να ζητήσει συγνώμη. Η πλειονότητα των υβριστών όχι μόνο δεν το κάνει αυτό, αλλά έχει κάνει την προσβολή δεύτερη φύση της. Αυτή την «κατηφόρα» μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να την σταματήσει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News