Βέργης για Περιστέρι: «Τα παιχνίδια κρίνονται στο γήπεδο, αλλά υπάρχουν κανονισμοί»

Αθλητική Ώρα: «Ατρόμητη... παρωδία - Τριτοκοσμικές καταστάσεις στο Περιστέρι!»

Το ελληνικό πρωτάθλημα για μία ακόμη φορά έγινε μέρος αρνητικής συζήτησης για όλα όσα έλαβαν χώρα στο Περιστέρι με τον Βασίλη Βέργη να τα σχολιάζει μέσω της εφημερίδας «Livesport».

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ δε διεξήχθη ποτέ, καθώς το ένα από τα δύο τέρματα του γηπέδου δεν είχε το προβλεπόμενο από τον κανονισμό ύψος. Κάτι που παρατήρησαν οι άνθρωποι της Ένωσης και στην πορεία επιβεβαιώθηκε και από τους υπεύθυνους.

Μπορεί να έγιναν προσπάθειες να φτιαχτεί το υπάρχον πρόβλημα, ωστόσο δεν ξεπεράστηκε ποτέ και ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν ξεκίνησε ποτέ το ματς. Πλέον οι τύχες του θα πάνε στον αθλητικό δικαστή, ο οποίος ή θα αποφασίσει νέα ημερομηνία ή θα δώσει το παιχνίδι στην ΑΕΚ (άνευ αγώνος).

Από εκεί και πέρα για τα όσα έγιναν χθες στο Περιστέρι πήρε θέση και ο δημοσιγράφος, Βασίλης Βέργης, ο οποίος ανέφερε ότι τα παιχνίδια κρίνονται στο γήπεδο αλλά δε γίνεται να μην τηρούνται από την άλλη πλευρά και οι κανονισμοί.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Παρακολουθώντας τηλεοπτικά όσα συνέβαιναν στο Περιστέρι, είχα την εντύπωση ότι είχαμε γυρίσει καμία 60αριά χρόνια πίσω. Στις «ρομαντικές εποχές» του ελληνικού ποδοσφαίρου, στα ξερά γήπεδα, εκεί που όταν οι καιρικές συνθήκες ήταν άθλιες έπρεπε να επιστρατευθούν… βάρκες στο γήπεδο! Ακόμη και τότε όμως αυτό το καραγκιοζολίκι με τη «βύθιση» των δοκαριών δεν είχε ξαναϋπάρξει! Δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο. Το έβλεπες και δεν το πίστευες πως μια Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία δεν είχε ελέγξει τις εστίες και βρέθηκαν τόσους πόντους «μέσα» στο έδαφος. Και μετά οι εικόνες με το σκάψιμο και όλα τα… τριτοκοσμικά για επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Προφανώς είμαι, αναφανδόν, τα παιχνίδια να κρίνονται ΜΕΣΑ στο γήπεδο. Από την άλλη πλευρά, βεβαίως, υπάρχουν οι κανονισμοί που πρέπει να τηρούνται. Εγώ στέκομαι στην εικόνα, στην πραγματικότητα. Και πως μέσα σε λίγες ώρες το ποδόσφαιρο γύρισε καμία 60αριά χρόνια πίσω. Στους πρώτους που πρέπει να απολογηθούν οι υπεύθυνοι του γηπέδου Περιστεριού είναι οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου. Ποσό μάλλον αν χάσουν αυτό το παιχνίδι δίχως καν να παίξουν…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News