Βέργης: «Φεύγει στο εξωτερικό ο Αλαφούζος...»

Τέλος ο Βέργης από τον Σπορ FM: «Προσωπική απόφαση Αλαφούζου»

Ο Βασίλης Βέργης έγραψε τις λεπτομέρειες της ιστορικής ημέρας του Παναθηναϊκού με τις υπογραφές για τον Βοτανικό.

«Προφανώς αναρωτιέστε πως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ξεπέρασαν την αγωγή των «59» και το γεγονός ότι εξαιτίας αυτής η επικύρωση του αποτελέσματος της Γενικής Συνέλευσης μεταφέρθηκε για τον Φεβρουάριο του 2023. Μετά την απόφαση του Εφετείου, η ηγεσία του Δημάρχου (η οποία ήταν πολύ αισιόδοξη και ούτε μία στιγμή έπαψε να λέει «Το έργο θα γίνει»!) συζητούσε όλες τις ημέρες με κορυφαίο νομικό επιτελείο, η άποψη του οποίου ήταν ξεκάθαρη: «Μην ασχολείστε με την αγωγή.

Προχωρήστε στις υπογραφές και όλα τα συμφωνηθέντα σα να μην υπάρχει. Δεν σας αφορά»!

Εχοντας λοιπόν γνωμοδοτήσεις κορυφαίων νομικών στα χέρια, ο Κώστας Μπακογιάννης επέστρεψε χθες από το εξωτερικό και κάλεσε άπαντες στο Δημαρχείο για να υπογράψουν. Γιατί Κυριακή; Επειδή από αύριο θα απουσιάζουν (εκτός Ελλάδος) οι κ. Αλαφούζος και Γεωργιάδης.

Διόλου απίθανο είναι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός να αποσύρει από το εφετείο την αίτηση για επικύρωση της απόφασης της γενικής συνέλευσης και να την υποβάλλει ξανά με διαφορετικό τρόπο.

Όπως κι αν έχει όμως, η σημερινή ημέρα είναι πραγματική ιστορική για τον Παναθηναϊκό. Λίγες ώρες έπειτα από την κατάκτηση του κυπέλλου ήρθε η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ των υπογραφών για τον Βοτανικό. Η γιορτή για το τριφύλλι μόλις ξεκίνησε!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News