Βέργης: «Δεν παίρνω όρκο αν θα πάρει χαφ ο Παναθηναϊκός λόγω... Γιοβάνοβιτς»

Βέργης: «Έλεος και ήμαρτον για τη μεταγραφή του Παναθηναϊκού»

Ο Βασίλης Βέργης σχολίασε τη μεταγραφή του Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό και ανέφερε πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ευθυνόταν εκείνος για την καθυστέρηση των μεταγραφών, αλλά… ο Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά:

«Πολύ σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Από κάθε άποψη.

Α. Αγωνιστικά προσφέρει στον Γιοβάνοβιτς όλες τις ποιοτικές λύσεις στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ και στα δύο «φτερά» στο 4-3-3. Η δημιουργία του λείπει σήμερα από το τριφύλλι.

β. Ψυχολογικά ξαναφτιάχνει το κλίμα στους πράσινους, σε τάιμινγκ (ρεβάνς κυπέλλου) που το είχαν ανάγκη. γ. Επικοινωνιακά είναι πολλαπλά τα οφέλη του Παναθηναϊκού. Ο Μαντσίνι «απέρριψε» τον Ολυμπιακό και είπε με κάθε τρόπο «Μόνο ΠΑΟ» επιτυγχάνοντας τη μεταγραφή.

Ταυτόχρονα ο Αλαφούζος έκανε πολύ μεγάλη οικονομική υπέρβαση (3 εκατ. ευρώ, συνολικά σε Αρη και Μπορντό!) αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η τεράστια μεταγραφική καθυστέρηση που πλήγωσε το τριφύλλι δεν ήταν επειδή ο ίδιος δεν ήθελε να δώσει χρήματα!

Στο ερώτημα αν «φτάνει ο Μαντσίνι για να γυρίσει το φύλλο στον Παναθηναϊκό», θα απαντήσω ότι χρειάζεται κι άλλη μεταγραφή ανάλογης ποιότητας στα χαφ για να δώσει το απαραίτητο εύρος-φρεσκάρισμα στο ρόστερ. Νομίζω πως θα γίνει, αλλά όρκο δεν παίρνω όταν πρόκειται για μεταγραφές και… Γιοβάνοβιτς!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News