Βέργης: «Χρειάζονται καθαρές εξηγήσεις στον Εξάστερο»

Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με Γκραν Κανάρια

Η άποψη του Βασίλη Βέργη για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην εφημερίδα Livesport:

Για να είμαστε ειλικρινείς, είτε νικήσει είτε χάσει σήμερα ο Παναθηναϊκός, η ζωή του στην Ευρωλίγκα δεν πρόκειται να αλλάξει. Εκτός και αν κάποιος θεωρεί ότι είναι αντικείμενο συζήτησης αν θα τερματίσει 18ος ή 16ος.

Βεβαίως, η σημερινή μπασκετική αντίδραση της ομάδας του Πρίφτη είναι βασικό ζητούμενο, καθώς προέρχεται από δύο σερί ήττες, η τελευταία εκ των οποίων υπήρξε ταπεινωτική, με τον τρόπο που ήρθε, στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη.

Να μου επιτρέπεται όμως να επιμείνω: στον μπασκετικό Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Και έχουν να κάνουν με το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Έτσι όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα, τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει με βάση την ιστορία του Εξάστερου. Από τη στιγμή της εκούσιας περιθωριοποίησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η φθορά της ομάδας του Παναθηναϊκού είναι φανερή.

Τα “έσοδα-έξοδα”, από την πλευρά της διοίκησης Τριαντόπουλου, είναι μία απολύτως τίμια προσπάθεια, η οποία όμως δεν φτάνει ούτε για… ζήτω σε έναν Παναθηναϊκό που υπήρξε για δεκαετίες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Οπότε; Οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει αυτή τη στιγμή να γίνει είναι ξεκάθαρες εξηγήσεις. Δημόσια, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή παρερμηνεία. Και, κυρίως, για να γνωρίζει ο κόσμος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News