Βέργης: «Αυτά "σημαίνει" η δήλωση Γιαννακόπουλου για την επόμενη μέρα»

Βέργης: «Ιστορική η προσφορά του Γιαννακόπουλου - ''Απογειώνεται'' οικονομικά ο σύλλογος!»

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης σχολιάζει τις εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα γράφει στη Livesport:

Τελικά, αυτή η “σκούπα” και το 3-0 των τελικών που υπέστη ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό βγήκε στο Τριφύλλι… σε καλό!

Όσο οξύμωρο, περίεργο και υπερβολικό και αν ακούγεται, είναι αληθινό από τη στιγμή που δήλωσε ξανά “παρών” ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε επίπεδα κανονικής ηγεσίας του Εξάστερου…

Όταν ο Γιαννακόπουλος λέει “θα επαναφέρουμε την κανονικότητα στο ελληνικό μπάσκετ”, προφανώς δεν εννοεί ότι αύριο το πρωί… θα διώξει τον Λιόλιο (δεδομένο βέβαια ότι τώρα είναι που ξεκινάει ο κακός χαμός με την ΕΟΚ, όπως έχει ήδη αρχίσει από την πλευρά του ΠΑΟ)!

Για τον Εξάστερο αυτή η δήλωση-δέσμευση σημαίνει τέλος στο “έσοδα-έξοδα”. Σημαίνει επιστροφή σε αυτό που αξίζει και δικαιούται ο σύλλογος.

Σε αυτό που μπορεί να του δώσει ο Γιανακόπουλος, με την παναθηναϊκή αγάπη του, την οικονομική ευρωστία του και, βέβαια, τον εγωισμό του… Ύστερα από δύο χρόνια δύσκολα, ενίοτε και βασανιστικά, οι Πράσινοι μπορούν να αισιοδοξούν ότι ξημέρωσε για εκείνους μία κανονική μέρα!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News