Βέργης: «Αυγενάκεια αίσχη με το ΟΑΚΑ»

Αυγενάκης: «Προς όφελος όλων η παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό για 49 χρόνια»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης, ανέφερε τη δική του άποψη για τον Λευτέρη Αυγενάκη και για την υπόθεση του ΟΑΚΑ μέσω της εφημερίδας «Livesport».

Το θέμα του γηπέδου του ΟΑΚΑ όσον αναφορά το μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού δε φαίνεται να προχωράει όπως αναμενόταν. Μάλιστα χθες Δευτέρα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να βγάλει μια σκληρή ανακοίνωση για το θέμα κι ουσιαστικά να συνεχίσει την κόντρα της με την κυβέρνηση για το όλο θέμα.

Τα παραπάνω γεγονότα, λοιπόν, σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Livesport», ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Δεν υπάρχει ούτε «κόμμα» το οποίο μπορεί να αμφισβητηθεί στην ανακοίνωση – καταπέλτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και οι συμφωνίες αληθινές είναι και ο νόμος που ψηφίστηκε, με ευρύτατη πλειοψηφία, αληθινός είναι και η κωλοτούμπα της κυβέρνησης με τον «ΕΚΒΙΑΣΜΟ» για το πάρκινγκ του ΟΑΚΑ αληθινή είναι και ο ρόλος του Αυγενάκη ξεκάθαρα αληθινός είναι.

Μία απορία έχω μετά το ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ που έκανε ΕΠΙΣΗΜΩΣ στην κυβέρνηση ο Παναθηναϊκός: Θα… ιδρώσει το αυτί τους; Θα δείξουν ευθιξία για το γεγονός ότι οι διοικούντες έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας (που έχει φέρει έξι ευρωπαικά στο μπάσκετ) τους αποκαλούν εκβιαστές; Ή θα… κρυφτούν πίσω από τα «αυγενάκεια αίσχη»;

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News