Βέργης: «Αποδυναμωμένος ο Παναθηναϊκός, εύχομαι να δικαιωθεί η διοίκηση»

Τέλος ο Βέργης από τον Σπορ FM: «Προσωπική απόφαση Αλαφούζου»

Ο Βασίλης Βέργης έγραψε στην εφημερίδα Livesport για τον Παναθηναϊκό που οδεύει προς τα ματς της Σλάβια Πράγας χωρίς ενίσχυση μεσοεπιθετικά από κάποια μεταγραφή!

Αναλυτικά:

«13 ημέρες πριν από το πρώτο μεγάλο παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας για το Conference League , ο Παναθηναϊκός θα παίξει διαθέτοντας στη μεσαία γραμμή δύο κλασικούς αμυντικούς μέσους (Πέρεθ, Κουρμπέλης), ένα «6-8άρι» (Αλεξανδρόπουλος) και τον «φρέσκο» στην ομάδα Τσέριν!

Ούτε έναν αμιγώς επιθετικό μέσο! Όλο αυτό δεν ξέρω πως το «βαφτίζει» το ρεπορτάζ αλλά, προφανώς, δεν είναι λογικό. Όταν μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από πέντε χρόνια, έχοντας κλείσει εξαιρετικά την προηγούμενη χρονιά, θεωρείται δεδομένο ότι πρέπει να «τρέξει» για να ενισχυθεί και να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση. Η οποία είναι αγωνιστική, γοήτρου και χρημάτων, φυσικά.

Κι όμως ο Παναθηναϊκός… κατάφερε να πάει στο πρώτο παιχνίδι με τη Σλάβια «αποδυναμωμένος» από πλευράς ρόστερ. Δίχως ούτε έναν επιθετικό χαφ. Με «αλλαγή» εκεί τον Καρλίτος! Όσο για την επίθεση, δεν χρειάζεται καν σχόλιο για το γεγονός ότι έναν ολόκληρο χρόνο γνωρίζουν ότι πρέπει να αγοράσουν σέντερ φορ αλλά σε αυτά τα μεγάλα ματς θα πορευτούν μόνο με τον Ιωαννίδη.

Εύχομαι, ειλικρινά, να δικαιωθεί ο Γιοβάνοβιτς για την επιλογή – ρίσκο και η διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία δεν θέλησε να δώσει τα λεφτά στους μάνατζερ του Μπλάνκο για να μην ανοίξει… κακό προηγούμενο.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News