Βέργης: «1-0 υπέρ της Σλάβια, με 11 παίκτες ο Παναθηναϊκός»

Βέργης: «1-0 υπέρ της Σλάβια, με 11 παίκτες ο Παναθηναϊκός»

Ο Βασίλης Βέργης έκανε το δικό του σχόλιο για τον αγώνα του Παναθηναϊκού στην Τσεχία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τα λάθη που έκανε η ομάδα όμως δεν μπόρεσε να μην σταθεί στα τραγικά διαιτητικά λάθη που έκριναν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι στο 50ο λεπτό έπρεπε να είναι 1-0 υπέρ της Σλάβια, με 11 παίκτες ο Παναθηναϊκός και με 10 οι γηπεδούχοι ενώ χαρακτήρισε τραγική την αποβολή του Παλάσιος.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός άργησε να πάρει παίκτες και φάνηκε η έλλειψη ενός ποιοτικού δεκαριού όμως το Τριφύλλι στεκόταν πολύ καλά μέχρι ο Γάλλος διαιτητής να αποφασίσει ότι οι Πράσινοι έπρεπε να παίξουν με 10 παίκτες με το έτσι θέλω.

Τέλος, εξέφρασε την γνώμη του πως στη Λεωφόρο η ομάδα οφείλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της, ευχόμενος να συναντήσει αυτή τη φορά κανονική διαιτησία, και όπου βγει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News