ΦΕΝΛΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Venlo - Panathinaikos

ΦΕΝΛΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΦΕΝΛΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΦΕΝΛΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Φένλο – Παναθηναϊκός: Να δείξει σημάδια βελτίωσης…

Ένα ακόμη φιλικό δίνει επί ολλανδικού εδάφους ο Παναθηναϊκός. Καλείται να αντιμετωπίσει αυτή την φορά την Φένλο (31/7 – 17.00).

Venlo – Panathinaikos Live Streaming

Με ένα και μοναδικό ζητούμενο παρατάσσεται το Τριφύλλι. Αυτό είναι η αγωνιστική πρόοδος που θα σημειώσει ο Παναθηναϊκός όταν θα παραταχθεί στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας με την Φένλο. Οι πράσινοι έδειξαν «μαγκωμένοι» από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο παιχνίδι που προηγήθηκε με την ‘Άλκμααρ. Είναι δεδομένο ότι μετά από μία εβδομάδα δουλειάς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει να δει βελτίωση αγωνιστικά.

Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι οι πράσινοι θα είναι έτοιμοι. Πρακτικά αυτό δεν μπορεί να συμβεί και λόγω της χρονικής περιόδου που διανύουμε. Ρόλο σίγουρα παίζει και το γεγονός ότι εκκρεμούν κομμάτια στο μεταγραφικό παζλ. Πάντως το σχήμα που θα παίξει απέναντι στους Ολλανδούς αναμένεται να είναι πιο κοντά στο τελικό σχέδιο του προπονητή του τριφυλλιού. Σε σχέση πάντα με ότι είδαμε κόντρα στην Άλκμααρ.Panathinaikos Live Streaming

ΦΕΝΛΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Φιλικό

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει την Φένλο στο γήπεδο της. Στο «Ντε Κοέλ», χωρητικότητας 8.000 θεατών. Η ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη υποβιβάστηκε την περασμένη άνοιξη παρά τη ξέφρενη πορεία του Έλληνα επιθετικού στο σκοράρισμα. Φέτος έχει ως στόχο να επιστρέψει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία.

Αναμφισβήτητα ο βαθμός δυσκολίας για τον Παναθηναϊκό είναι μικρότερος σε σχέση με το παιχνίδι με την Άλκμααρ. Το πιο πρόσφατο φιλικό της Φένλο ήταν στις 23 Ιουλίου. Τότε ηττήθηκε με σκορ 4-1 από την Χέλμοντ Σπορ.

ΦΕΝΛΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΦΕΝΛΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΦΕΝΛΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Εδώ παίζουν Live όλα τα φιλικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News