Βέλεθ - Οι πρώτες δηλώσεις: «Γι΄ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό»

«Πράσινος» και επίσημα ο Βέλεθ - Η διάρκεια του συμβολαίου του

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Φραν Βέλεθ. Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού στόπερ και τον καλωσόρισε στην ομάδα.

Λίγο αργότερα, ο παίκτης προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκούι. Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε στο PAO TV για την έξοδο των «πρασίνων» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και τον στόχο κατάκτησης ενός τίτλου.

Αναλυτικά ο Βέλεθ ανέφερε:

«Όταν ξεκίνησα να μιλάω με το Τσάβι Ρόκα, μου ανέλυσε ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο που μου άρεσε. Επίσης ήταν σημαντικό για μένα ότι υπάρχει απευθείας πτήση για την πόλη μου στην Ισπανία, προκειμένου να μπορώ να βλέπω την οικογένειά μου, κάτι πολύ σημαντικό. Αλλά κυρίως ήρθα για το πλάνο, να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είναι ένα φιλόδοξο πλάνο. Ήρθα σε μια ομάδα που έχει καλούς ποδοσφαιριστές, μια ομάδα που έχει στόχο να παίξει ξανά στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, να πάει όσο ψηλότερα μπορεί στο πρωτάθλημα, να φτάσει στον τελικό ή και να κατακτήσει το Κύπελλο. Αλλά το πιο σπουδαίο είναι να παίξουμε στην Ευρώπη. Και ό,τι άλλο έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο. Είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι.

Από την πρώτη ημέρα μου στον Παναθηναϊκό, διαπίστωσα ότι είναι σαν μια οικογένεια και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε. Έχω έναν φίλο μου εδώ, αλλά έχω και Έλληνες φίλους, όπως τον Διούδη και τον Χατζηγιοβάνη και αυτό για εμένα είναι πολύ σημαντικό.

Κάθε χρόνο θέλω να βελτιώνομαι. Φυσικά είναι σημαντικό να είμαι υγιής. Αν καταφέρει η ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο, για μένα θα είναι ό,τι πιο σημαντικό, γιατί η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα».

Πηγή ΦΩΤΟ: pao.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News