Βέλεθ για βασικός!

Βέλεθ για βασικός!

Θα καταφέρει ο Αχιλλέας Πούγγουρας να εκπαραθυρώσει από το βασικό σχήμα τον Φραν Βέλεθ που είναι πιο μπροστά στις επιλογές του Ντάνι Πογιάτος;

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν πραγματικά άλλος παίκτης με τον Ολλανδό στο πλάι του, συγκριτικά το πως είχε ξεκινήσει στα φιλικά έχοντας δίπλα του τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Οι τοποθετήσεις του ήταν πολύ καλύτερες ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι έπαιζε με μεγαλύτερη σιγουριά, καταφέρνοντας να κάνει σπουδαία σεζόν όντας μαζί με τον Σωκράτη Διούδη οι πιο βελτιωμένοι παίκτες. Οι κατευθυντήριες που του έδινε ο Μπαρτ βοήθησαν πρακτικά στην καλύτερη αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων, με το παλικάρι να ωριμάζει γρήγορα και να κερδίζει με το σπαθί του την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το θέμα σήμερα είναι αν θα μπορέσει να ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε την άνοιξη. Από την 1η Μαρτίου, όταν κι αγωνίστηκε για τελευταία φορά, ο Έλληνας αμυντικός πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την ομάδα, αφού ήρθε η καραντίνα του κορωνοϊού κι έπειτα μια επέμβαση που έκανε στους κοιλιακούς.

Το πρωί της 20ης Αυγούστου 2020, ο Αχιλλέας έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης δίχως πρόβλημα, μα δεν είναι κι ελάχιστο το χρονικό διάστημα που απουσίσασε από την πρώτη γραμμή με ότι κι αν σημαίνει αυτό για τις συμμετοχές του, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της περιόδου, με τον Βέλεθ μέχρι στιγμής να μοιάζει ακλόνητος στους πρώτους 11.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News