Βάζει μπρος για τρεις έως... πέντε μεταγραφές ο Παναθηναϊκός!

Στα ύψη το μπάτζετ του Παναθηναϊκού - «Πιάνει» ξανά τα 20 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος!

Μετά το… χορό των εκατομμυρίων με τις προσθήκες των Μάγκνουσον, Τσέριν, Σποράρ και Βέρμπιτς, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ακόμα, από τρεις έως πέντε μεταγραφές. Σε ποιες θέσεις;

Αρχικά, θα κριθούν πολλά στον υπόλοιπο σχεδιασμό από το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια με την Σλάβια Πράγας. Αν το Τριφύλλι προκριθεί, θα βάλει έσοδα στο ταμείο του, ενώ θα έχει και μεγάλες πιθανότητες να μπει στους ομίλους του Conference League, μιας και θα συγκαταλέγεται στους ισχυρούς στα πλέι οφ.




Πάντως, οι πράσινοι θέλουν να εντάξουν ένα ποιοτικό 8-10άρι και είναι διατεθειμένοι να ρίξουν πολλά χρήματα στη συγκεκριμένη μεταγραφή για να «σφραγίσουν» την επιθετική τετράδα της ομάδας. Από κει και πέρα, σκοπεύουν να εντάξουν ακόμη έναν εξτρέμ, αλλά και έναν χαφ (6-8). Αυτές οι σίγουρες κινήσεις.

Οι συνολικές μεταγραφές εντός της υπόλοιπης μεταγραφικής περιόδου μπορεί να φθάσουν τις πέντε (και συνολικά τις έντεκα), αν αποχωρήσει κάποιος εκ των Καρλίτος ή Σάρλια – Πούγγουρα. Έτσι, οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε αντικαταστάτες τους αντίστοιχα στις θέσεις του φορ και του στόπερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News