Βαζέχα: Αποκάλυψε τις χειρονομίες των φίλων του Άγιαξ πριν το ματς

Βαζέχα: Αποκάλυψε τις χειρονομίες των φίλων του Άγιαξ πριν το ματς

Σαν σήμερα, ο Παναθηναϊκός νικούσε τον Άγιαξ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Κριστόφ Βαζέχα αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες του θριάμβου του Τριφυλλιού στην Ολλανδία!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα Πράσινη:

«Η φάση ξεκινάει με το κλέψιμο του Αποστολάκη. Στο σημείο εκείνο ήταν σημαντικό ότι ο Στράτος πάσαρε στον Δώνη και δεν έδιωξε την μπάλα. Στη συνέχεια ο Γιώργος έκανε αυτή την κούρσα. Εγώ αυτό που προσπαθούσα να κάνω ήταν να ακολουθήσω τον Γιώργο και να μην βγω οφσάιντ. Εξίσου σημαντική η κίνηση που έκανε ο Μάρκος ο οποίος έφυγε δεξιά και μπέρδεψε αρκετά τους παίκτες του Αγιαξ. Η αλήθεια είναι ότι ο Φαν Ντε Σαρ βγήκε πολύ γρήγορα και εγώ έτρεξα και έβαλα το πόδι μου ώστε να προλάβω να κάνω το πλασέ. Μετά έκανα την κωλοτούμπα και δεν είδα πως πήγε η μπάλα στα δίχτυα. Όταν σηκώθηκα είδα ότι είχε μπει γκολ, 0 πανηγυρισμός ήταν στατικός, διότι ήμουν πολύ κουρασμένος και δεν είχα τη δύναμη να τρέξω.

Το παιχνίδι αυτό η αλήθεια είναι ότι το έχω δει πολλές φορές και πιστεύω ότι ναι μεν είχαμε πίεση σε κάποια σημεία από τον Αγιαξ αλλά επ ουδενί δεν μας έπαιξαν μονότερμα. Δεν ήταν ότι παίξαμε μόνο άμυνα καθώς απ ότι παρατήρησα κάναμε 2-3 καλές φάσεις. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μου είχε φανεί ότι ο Αγιαξ μας πίεζε πολύ περισσότερο. Σε εκείνο το παιχνίδι ήμασταν σε καλή μέρα. Βέβαια ο Αγιαξ ήταν απόλυτο φαβορί.

Αυτό που δεν θα ξεχάσω είναι τους οπαδούς του Αγιαξ οι οποίοι μας έδειχναν με τα χέρια ότι θα χάσουμε με 3 ή 4 γκολ καθώς το πούλμαν έφτανε στο γήπεδο. Επίσης η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία καθώς ήταν και το τελευταίο του Αγιαξ στο γήπεδο εκείνο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News