Βαθμολογία Ευρωλίγκα: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τα σημερινά αποτελέσματα

Βαθμολογία Ευρωλίγκα - Euroleague (9η αγων.)

Επιστροφή στις νίκες με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό.

Μετά την αποχώρηση Πεδουλάκη, οι «πράσινοι» με τον Γιώργο Βόβορα στον πάγκο, έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο, τουλάχιστον για ένα ημίχρονο, σε μια δύσκολη καιέδρα και πήραν τη νίκη με 86-85 κόντρα στη Ζάλγκιρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, φτάνοντας στο 5-4 μετά από εννιά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που το «τριφύλλι» άλωσε τη «Zalgirio Arena» από τη μέρα που ανέλαβε ο Σάρας τους πρωταθλητές Λιθουανίας.

Είχε φτάσει ακόμα και στο +16 το τριφύλλι που έχασε τη συγκέντρωση του στο τέλος και έκανε το παιχνίδι θρίλερ, αλλά κατάφερε να βγει… ατσαλάκωτος.

Κορυφαίος για το τριφύλλι ο Καλάθης που έκανε απίστευτο ματς στο Κάουνας, που είχε 19 πόντους (5/7 3π), 10 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα. Στους 13 πόντους σταμάτησε ο Τόμας ενώ 12 πόντους ολοκλήρωσε το ματς ο Παπαπέτρου.

Δείτε τη βαθμολογία:

Βαθμολογία Ευρωλίγκα: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τα σημερινά αποτελέσματα

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News