Βαθμολογία: Ευκαιρία για καθιέρωση στις ευρωπαϊκές θέσεις!

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη στο Περιστέρι

Η ΑΕΚ γκέλαρε, ο Αρης δεν γινόταν να κερδίσει στο Καραϊσκάκη, ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να πιάσει στη βαθμολογία τους ανταγωνιστές.

Ειδικά η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται σε παρόμοια κρίση με εκείνη που βρέθηκαν οι πράσινοι το φθινόπωρο.

Τέλη Νοέμβρη το τριφύλλι είχε αρχίσει κάπως να συνέρχεται, το 2-1 επί των σημερινών αντιπάλων Αγρινιωτών στο ΟΑΚΑ ήταν η τρίτη κι πιο εύκολη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι σε ματς που οι νικητές πέτυχαν άλλα τρία γκολ τα οποία δεν μέτρησαν ποτέ λόγω VAR. MVP σε εκείνο το παιχνίδι δύο, ο Λούκας Βιγιαφάνιες κι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο πρώτος είχε βοηθήσει με σίγουρες μεταβιβάσεις αλλά και συνεχή κίνηση στο γήπεδο, ο μικρός είχε καίριο ρόλο στον άξονα, καθαρό μυαλό κι ενέργειες που σπάνια ήταν λανθασμένες.

Ο Παναιτωλικός το φθινόπωρο κατάφερε να δημιουργήσει μόλις μια φάση στο ματς, στα πρώτα λεπτά με μια κεφαλιά που έφυγε άουτ και… αυτό ήταν όλο.

Παντελής αδυναμία δημιουργίας παιχνιδιού και πειστικής παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο από την ομάδα του Δέλλα που με τη λήξη ήταν ευτυχισμένη για το γεγονός ότι ηττήθηκε μόλις με ένα τέρμα διαφορά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News