Βαθμολογία Euroleague τρίτη αγωνιστική: Δείτε τη βαθμολογία μετά την τρίτη αγωνιστική - Η θέση του Παναθηναϊκού (pic)

Βαθμολογία Ευρωλίγκα (8η αγων.): Η βαθμολογία - Euroleague

Βαθμολογία Euroleague τρίτη αγωνιστική: Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague, μετά την τρίτη αγωνιστική.

Βαθμολογία Euroleague τρίτη αγωνιστική: Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και τα… ζόρια ξεκίνησαν από νωρίς. Ας ελπίσουμε ότι η συνέχεια θα είναι διαφορετική και δεν θα στοιχίσει αυτή η ήττα..

Αναλυτικά η βαθμολογία:

Βαθμολογία Euroleague τρίτη αγωνιστική: Δείτε τη βαθμολογία μετά την τρίτη αγωνιστική - Η θέση του Παναθηναϊκού (pic)

Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός χάνει μέσα από τα χέρια του τη νίκη. Αυτή τη φορά τον πλήγωσε η Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (78-79), με τον Καλάθη να αστοχεί πάλι στο φινάλε του ματς.

Το πάθημα της ήττας από τη Βιλερμπάν δεν έγινε μάθημα για τον Παναθηναϊκό, που ηττήθηκε 78-79 στο ΟΑΚΑ από την Αρμάνι Μιλάνο και με το… καλημέρα κάνει δύσκολη τη ζωή του στην Ευρωλίγκα.

Μπορεί να βρέθηκαν με +7 στα μισά της τέταρτης περιόδου και +4 με 2,5 λεπτά για το φινάλε, αλλά οι παίκτες του Πεδουλάκη απώλεσαν πάλι τη συγκέντρωσή τους στα κρίσιμα σημεία και είδαν το ροζ φύλλο αγώνα να γλιστράει μέσα από τα χέρια τους.

Μοιραίος, όπως και στη Λιόν, ο Καλάθης, που αστόχησε στην τελευταία επίθεση, αν και για μια ακόμα φορά ήταν συγκλονιστικός (23 πόντοι) και κράτησε όρθια την ομάδα του στο φινάλε. Εξαιρετικός και ο Γουάιλι (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ), όμως οι «πράσινοι» είχαν 3/20 τρίποντα!

Συν τοις άλλοις, δεν βρήκαν αντίδοτο στο ρεσιτάλ τριπόντων της ομάδας του Μεσίνα (14/26), που είχε κορυφαίους τους Μίτσοβ (18 πόντοι), Σκόλα (17 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Ρολ (16 πόντοι).

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 38-38, 57-61, 78-79.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Τόμας 4 (5 ριμπ.), Ράις 2 (4 ασίστ), Παπαγιάννης 4, Παπαπέτρου 4, Παππάς, Τζόνσον 4, Μπράουν, Φριντέτ 9, Καλάθης 23 (5 ριμπ., 4 ασίστ), Γουάιλι 17 (7 ριμπ.), Μήτογλου 8 (10 ριμπ.), Μπέντιλ 3

Αρμάνι Μιλάνο (Μεσίνα): Ντέλα Βάλε 3, Μίτσοβ 18, Μπιλίγκα, Μορασκίνι 4, Ρολ 16, Ροντρίγκεθ 10 (5 ασίστ), Ταρζέφσκι 3 (7 ριμπ.), Τσιντσιαρίνι, Μπερνς, Γουάιτ 2, Μπρουκς 6, Σκόλα 17 (9 ριμπ.)

Απίστευτα άστοχος έξω από τη γραμμή των 6,75 (με μοναδική, όσο και απρόσμενη, εξαίρεση τον Καλάθη) ήταν ο Παναθηναϊκός. Δείτε το κάκιστο ποσοστό που είχαν οι «πράσινοι».

Οι «πράσινοι» τελείωσαν τον αγώνα στο ΟΑΚΑ έχοντας το κάκιστο 3/20 πίσω από τη γραμμή των 6,75.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News