Βαθμολογία Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική

Βαθμολογία Ευρωλίγκα (8η αγων.): Η βαθμολογία - Euroleague

Βαθμολογία Euroleague έκτη αγωνιστική: Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague, μετά την έκτη αγωνιστική.

Βαθμολογία Euroleague έκτη αγωνιστική: Οι πράσινοι μετά τη νίκη επί της Εφές και τα δύο εντός έδρας ματς που ακολουθούν έχουν την ευκαιρία να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά.

Το ματς με την Εφές…

Ένας εξαιρετικός αμυντικά Παναθηναϊκός, επιβλήθηκε 86-70 της Εφές στο ΟΑΚΑ και επανήλθε άμεσα στις νίκες (3-3) αφήνοντας πίσω του την ήττα από τη Χίμκι.

Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν με… μάτι που γυαλίζει, επικράτησαν 86-70 της Εφές στο ΟΑΚΑ και ξεπέρασαν άμεσα την κακή βραδιά στη Μόσχα. Παράλληλα, ανέβηκαν στο 3-3 και άφησαν πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Πεδουλάκη οι Ράις (18 πόντοι), Παπαπέτρου (14 πόντοι) και Παπαγιάννης (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ), που ήρθαν από τον πάγκο και άλλαξαν τελείως το μομέντουμ της αναμέτρησης.

Εξαιρετικά διαβασμένο το «τριφύλλι», δεν επέτρεψε στους Τούρκους να κάνουν το παιχνίδι τους, αν εξαιρέσουμε ένα κακό πεντάλεπτο στην τρίτη περίοδο και τον Λάρκιν, που πάλευε μόνος του (28 πόντοι).

Αναλυτικά η βαθμολογία:

Βαθμολογία Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με ψηλό σχήμα (Τόμας στο «3» και Μπέντιλ στο «4») θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περιορίσει τη δράση των Μίτσιτς και Λάρκιν.

Η συγκεκριμένη επιλογή του Πεδουλάκη αποδείχθηκε απόλυτα σωστή, αφού οι «πράσινοι» έκλεισαν τους διαδρόμους προς το καλάθι τους στους εκρηκτικούς γκαρντ των Τούρκων και κάπως έτσι ξέφυγαν με +8 (14-6 στο 5’), την ώρα που ο Φριντέτ έδειχνε… ζεστός επιθετικά.

Ο Παπαπέτρου έδωσε κάποιες ανάσες στην ομάδα του με 5 σερί πόντους (51-48 στο 25’), αλλά ο Λάρκιν απάντησε με 6 δικούς του πόντους και έφερε τους Τούρκους στο +3 (51-54 στο 26’).

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήρθε μέσω της άμυνας, αλλά και από τους «παγκίτες» Ράις και Παπαγιάννη, που προσέφεραν επιθετικά για την ανατροπή του σκηνικού: με σερί 12-0 έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο στο +9 (63-54).

Μέσω της άμυνας, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κατευνάσει την αντεπίθεση των Τούρκων και να διατηρήσει ένα σημαντικό προβάδισμα στα τελευταία λεπτά, ενώ «έτρεξε» σερί 7-0 στο φινάλε και έφτασε στο τελικό 86-70.

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 42-38, 63-54, 86-70.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Τόμας 9 (5 ριμπ.), Ράις 18 (3/4 τρ.), Παπαγιάννης 10 (7 ριμπ.), Παπαπέτρου 14, Βουγιούκας 2, Τζόνσον 7 (7 ριμπ.), Μπράουν, Φριντέτ 11, Καλάθης 11 (10 ασίστ), Γουάιλι, Μήτογλου, Μπέντιλ 4

Εφές (Αταμάν): 
Λάρκιν 28 (4/6 τρ.), Μπομπουά, Σίνγκλετον 13 (11 ριμπ.), Μπαλμπάι, Γκετσίν, Σανλί, Πλάις 2, Μίτσιτς 6, Άντερσον, Πίτερς 2, Ντάνστον 8, Σιμόν 11 (6 ριμπ.)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News