Βαθιά το χέρι στην τσέπη για Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Oι αριθμοί της χρονιάς - Οι κορυφαίοι σε γκολ & ασίστ - «Άρρωστα» νούμερα ο Αϊτόρ

Οι εμφανίσεις του Αϊτόρ φέρνουν χαμόγελα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, «προβληματίζουν» όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης.

Η διοίκηση και ο προπονητής θέλουν να «δέσουν» τον Ισπανό εξτρέμ στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα χρόνια βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη, εκείνος είναι «ψημένος», αλλά ουδείς γνωρίζει τι θα εμφανιστεί στη συνέχεια για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή που βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν συνεχώς.

Ο Παναθηναϊκός σ’ αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να κάνει κάτι. Θα πιέζει, αλλά η πλευρά του παίκτη θα ψάχνει κι όσο βρίσκει ανταπόκριση (έστω προφορικά), τα πράγματα θα δυσκολεύουν.




Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μοιάζει απίθανο να υπάρξει άμεσα εξέλιξη. Επίσης, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να βάλει γερά το χρήμα στην τσέπη.

Ο Αϊτόρ και ο κάθε ατζέντης που κοιτούν το συμφέρον τους, βλέπουν ότι η ομάδα ανεβάζει το μπάτζετ. Δεν διστάζει να δώσει λεφτά σε ομάδες και συμβόλαια κοντά στο εκατομμύριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News