Βασιλόπουλος: «Ανώτερος από τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ»

Βασιλόπουλος: «Βάσει της εικόνας ο ΠΑΟ θα ήταν χαρούμενος με την ισοπαλία - Αδικαιολόγητο το VAR»

Παρά τη διαφορά των 7 βαθμών και περισσότερο τη νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στην Τούμπα ο Κωστής Βασιλόπουλος θεωρεί ανώτερο τον ΠΑΟΚ από το Τριφύλλι.

Αναλυτικά έγραψε στο SDNA.

«Τα αποτελέσματα που καταγράφηκαν με την έναρξη των αγώνων μετά την διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διαμόρφωσαν μια νέα κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα.

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός, μείωσαν την βαθμολογική διαφορά που τους χώριζε από τον πρωτοπόρο Παναθηναικό και κανείς δεν δικαιούται να προβλέψει ποια θα είναι η τελική κατάταξη στις 4 πρώτες θέσεις.




Ο ΠΑΟΚ με 10 βαθμούς σε 4 παιχνίδια, 7 γκολ ενεργητικό και 1 παθητικό, έχει κάνει μια εντυπωσιακή επάνοδο και δείχνει αποφασισμένος να μπει ξανά στο… κόλπο. Επισημαίνω… να μπει και όχι μπήκε. Για να το πάω παρακάτω, θα πρέπει να κερδίσει τον ΟΦΗ το Σάββατο στην Τούμπα και στη χειρότερη περίπτωση, να φύγει με ένα βαθμό από την Λεωφόρο στην μεθεπόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News