Βασιλειάδης για μπάσκετ: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει δίκιο»

Επίσημο: Αρχίζει πάλι η Superleague!

Ο Γιώργος Βασιλειάδης πήρε θέση για ακόμα μία φορά σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν το μπάσκετ, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν έχει δίκιο με την στάση που επελέξε να ακολουθήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης σε συνέντευξή του στον «Real FM»:

«Περιμένω με αγωνία τη σημερινή συνέλευση του ΕΣΑΚΕ. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο με παρεμβάσεις και νουθετήσεις.

Έχουν γίνει πολλά λάθη και είναι δεδομένη η θέση μου ότι η Ομοσπονδία και ο κύριος Βασιλακόπουλος έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες για να σταματήσει η κατάσταση. Δεν μπορώ να πω όμως ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει δίκιο και αυτό κάνει το πρόβλημα πολύπλοκο.

Αν μία από τις δύο – τρεις μεγάλες ομάδες λείπουν από το πρωτάθλημα δεν συμφέρει κανέναν οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί οι εκβιασμοί. Για να μπορέσουμε να βρούμε λύση θα πρέπει κάποιος να πάρει μια πρωτοβουλία».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News