Βασιλακόπουλος για Πιτίνο: «Αναλαμβάνει την Εθνική τον Μάιο»

Ο Λοτζέσκι βομβάρδισε το Περιστέρι και έστειλε στους τελικούς τον Παναθηναϊκό!

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποκάλυψε, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε, πως η Ομοσπονδία ήρθε σε συμφωνία με τον Ρικ Πιτίνο για να αναλάβει την Εθνική από τον προσεχή Μάιο.

O πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 FM και αποκάλυψε πως ο Ρικ Πιτίνο είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας και θα αναλάβει τα καθήκοντά του από το Μάιο ενώ τόνισε ότι ήταν μεγάλη επιτυχία της ομοσπονδίας που κινήθηκε αθόρυβα και διασφάλισε έναν τέτοιου επιπέδου προπονητή.

Ο κ. Βασιλακόπουλος δήλωσε όταν ρωτήθηκε για το πότε θα αναλάβει ο Ρικ Πιτίνο την Εθνική ομάδα:

“Έρχεται σε λίγο, θα είναι μαζί μας. Κινηθήκαμε αθόρυβα και διασφαλίσαμε έναν τέτοιου επιπέδου προπονητή. Θα αναλάβει από τον Μάιο γιατί έχει υποχρεώσεις στην Αμερική και πρέπει να επιστρέψει εκεί” ενώ όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αμερικανό τεχνικό ο πρόεδρος της ΕΟΚ ξεκαθάρισε ότι ο λόγος που δεν επέστρεψε στο “τριφύλλι” ήταν η έλλειψη χρόνου.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News