Βασικός κι ας έχει αλλάξει μόλις ήπειρο!

Στη Λεωφόρο ο Παλάσιος για την απογευματινή προπόνηση

Βάσει όσων βγαίνουν από το Κορωπί και από ανθρώπους που μίλησαν τις προηγούμενες μέρες για την αξία του στα Μέσα, τον Σεμπάστιαν Παλάσιος δεν είναι να τον φοβόμαστε, έχει μεγάλη πληρότητα για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο παίκτης περιγράφεται ως κλάση που το πέταγμα του και η καλή του τεχνική κατάρτιση θα κάνουν την διαφορά Από τους συμπαίκτες του βγαίνει ένα κλίμα εντυπωσιασμού από αυτά που έχουν δει στις προπονήσεις, σύμφωνα με μαρτυρίες ο ποδοσφαιριστής φυσάει, καλός όπως υποδέχεται την μπάλα και από την τάση του αμέσως να πασάρει και να φεύγει στα κενά μέτρα.

Φυσικά για να έχει διάρκεια χρειάζεται να βρεθεί με τους συμπαίκτες του και να πάρει ταιριαστό ρόλο από τον Γιοβάνοβιτς που θα του δώσει τη δυνατότητα να κινείται κοντά στην τελευταία γραμμή άμυνας των αντιπάλων.

Ας μην μας κάνουν εντύπωση τα προγνωστικά που θέλουν τον Αργεντινό βασικό το Σάββατο κόντρα στον Απόλλωνα κι ας μην έχει ακόμα συνηθίσει καν την διαφορά ηπείρου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News