Βαρούχας: «Σωστή η αποβολή του Σάντσες» - Η παρέμβαση Πανούτσου

Βαρούχας: «Σωστή η αποβολή του Σάντσες» - Η παρέμβαση Πανούτσου

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης Βόλος – Παναθηναϊκός.

Σχετικά με την κόκκινη στον Σάντσες ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε ότι ο Σάντσες πατά τον αντίπαλό του στην ποδοκνημική, συνεπώς σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, η κόκκινη κάρτα είναι σωστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Πανούτσος παρενέβη και σημείωσε ότι «Από τη μία κάμερα, φαίνεται πως ναι το πατάει το πόδι«, για να απαντήσει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βαρούχας ότι «Είναι στο όριο της κίτρινης και της κόκκινης. Δεν υπάρχει ένταση στο πάτημα ούτε και πρόθεση. Όμως τον πατάει πάνω από την ποδοκνημική. Πόσο τον πατάει δεν ξέρουμε, αλλά με το γράμμα του νόμου είναι κόκκινη».

Παράλληλα, ο πρώην διαιτητής υποστήριξε ότι υπήρξε και μια αποβολή που κακώς απέφυγε ο Βόλος, καθώς τόνισε ότι ο Φεράρι θα έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα για το πέναλτι που έκανε στον Χατζηθεοδωρίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News