Βαρούχας: «Σωστά αποβλήθηκε ο Φατιόν - Κανένα πέναλτι στον Ολυμπιακό!»

Βαρούχας: «Σωστά αποβλήθηκε ο Φατιόν - Κανένα πέναλτι στον Ολυμπιακό!»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και σε εκείνο του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά, ανέφερε στο ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6:

Παναθηναϊκός-Απόλλων (Σιδηρόπουλος): «Στο 10’ ο Σιδηρόπουλος έδωσε κίτρινη στον Κάστρο. Στο 14’ έγινε ένα μαρκάρισμα του Κάστρο στον Βιτάλ, αλλά δεν δόθηκε το φάουλ που έγινε έξω από την περιοχή. Δεν ήταν όμως κίτρινη κάρτα, γιατί ο Βιτάλ γυρνούσε προς τα έξω. Στο 37’ ο Φατιόν, που είναι επιρρεπής στις κάρτες, πήρε μια κίτρινη και στη συνέχεια πήρε τη δεύτερη. Σωστά τον απέβαλε ο Σιδηρόπουλος. Το γκολ του Βιτάλ ακυρώθηκε σωστά γιατί ο Καρλίτος ήταν οφσάιντ».

Ολυμπιακός-Ατρόμητος (Γκορτσίλας): «Στο 3’ ο Βαλμπουενά μόλις καταλαβαίνει ότι τον ακουμπά ο Παπαδόπουλος πέφτει. Αυτό το στιγμιαίο ακούμπημα δεν είναι παράβαση. Αλλιώς θα είχαμε δέκα πέναλτι σε κάθε παιχνίδι. Στο πέναλτι που ζητά για χέρι ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει επίσης παράβαση, γιατί είναι κολλημένο και προσπαθεί να γυρίσει το σώμα του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News