Βαρούχας για το Άρης - ΠΑΟ: «Καλή η διαιτησία - Κόκκινη στον Χουάνκαρ!»

Αποκάλυψη Βαρούχα: «Απαγορεύεται αυτό που κάνει ο Κύζας»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 πως ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.

Άρης-Παναθηναϊκός (Παπαπέτρου):

«Ήταν καλή η διαιτησία. Λέμε ότι θέλουμε ξένους διαιτητές, αλλά και οι Έλληνες πήγαν μια χαρά. Στο 17’ ζητά πέναλτι ο Άρης για χέρι παίκτη του Παναθηναϊκού, αλλά το χέρι είναι κολλημένο και μάλιστα ο παίκτης του Παναθηναϊκού το έχει μαζέψει. Σε μια φάση στην περιοχή του Άρη, ο Παπαπέτρου είδε ένα σπρώξιμο του Βέλεθ και σωστά σταμάτησε τη φάση.

Στη διεκδίκηση του Ιωαννίδη με τον Κουέστα δεν υπάρχει παράβαση. Στο 85’, στη φιλονικία του Χουάνκαρ με τον Καμαρά, στο πέσιμο ο Ισπανός γυρίζει και κλωτσά σκόπιμα τον παίκτη του Άρη. Ο διαιτητής δεν έχει οπτικό πεδίο, αλλά ο VAR θα έπρεπε να επέμβει για κόκκινη κάρτα ή το πολύ-πολύ να έστελνε τον διαιτητή να το δει για να επέμβει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News