Βαρούχας: «Ήταν πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού» (vid)

Παράπονα Παναθηναϊκού για τα αίσχη στην Τούμπα - Όλες οι φάσεις (vid)

Τις φάσεις που απασχόλησαν από τις αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας που έγιναν στο Σαββατοκύριακο ανέλυσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην ανάλυσή του, ανάμεσα στα άλλα, στάθηκε στη φάση του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην επαφή που γίνεται από τον Βιεϊρίνια στον Χουανκάρ.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας παραλλήλισε την περίπτωση αυτή με εκείνη του Πασχαλάκη στο Άρης – ΠΑΟΚ της 12ης αγωνιστικής από την οποία είχε καταλογισθεί το πέναλτι.

«Είναι η ίδια περίπτωση, ακριβώς με αυτό που έγινε με τον Πασχαλάκη με το πέναλτι στο Άρης-ΠΑΟΚ. Ο Πασχαλάκης διώχνει την μπάλα και μετά γίνεται η επαφή», αναφέρει ο Παναγιώτης Βαρούχας υπογραμμίζοντας ότι θα «ασχοληθεί» με την φάση του χθεσινού αγώνα ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση των φάσεων που κάνει μετά το τέλος της κάθε αγωνιστικής.

Ακούστε την ανάλυση των φάσεων παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News