Βαρούχας για Γκεστράνιους: Ζήτησε συγγνώμη επειδή είναι… Μ. Εβδομάδα

Κόλκας για Παναθηναϊκό: "Μία αποτυχημένη χρονιά ψάχνει άλλοθι"

Στη διαιτησία του Ματίας Γκεστράνιους στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και ειδικά τη φάση που προκάλεσε την οργή των «πράσινων», αναφέρθηκε με δηκτικό τρόπο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο κ. Βαρούχας αναφέρθηκε αρχικά στην αντίδραση του Φιλανδού έπειτα από τις διαμαρτυρίες των παικτών του «τριφυλλιού» λέγοντας χαρακτηριστικά «επειδή είναι… Μεγάλη Εβδομάδα ζήτησε συγγνώμη».

Όσο για την ανάλυση των φάσεων, είπε:

«Σε ένα σουτ παίκτη του Παναθηναϊκού που πηγαίνει η μπάλα από το σώμα στο χέρι του Βαρέλα δεν υπάρχει πέναλτι.

Έπειτα είναι η φάση που σταματάει και δεν αφήνει το πλεονέκτημα. Εδώ γίνονται όλα τα περίεργα, γιατί εκείνη τη στιγμή ο διαιτητής πάει να δείξει κάρτα στον… Καμπετσή! Φέρνεις υποτίθεται έναν διαιτητή από το εξωτερικό, επειδή δεν είσαι ικανοποιημένος από το επίπεδο των Ελλήνων.

Αν δεν έχει καταλάβει όμως ότι αυτό είναι πλεονέκτημα, δεν είναι διαιτητής. Είναι από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουν τα παιδιά στις σχολές, ότι αφήνεις το πλεονέκτημα.

Στο 95’ υπάρχει η διεκδίκηση Βέλεθ και Κρμέντσικ. Εκεί δεν υπάρχει παράβαση και σωστά το συνέχισε το παιχνίδι».

Ακούστε την ανάλυση Βαρούχα για όλα τα παιχνίδια των playoffs και playouts

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News