Βαρούχας: «Δεν είναι πέναλτι της ΑΕΚ, βρίσκει πρώτα τη μπάλα» (vid)

Βαρούχας: «Δεν είναι πέναλτι της ΑΕΚ, βρίσκει πρώτα τη μπάλα» (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας… αθώωσε τον Αθανασιάδη για την καρατιά στο παιχνίδι με τον Αρη, καθώς θεωρεί ότι δεν υπάρχει πέναλτι.

Για να δικαιολογήσει την άποψή του, ο κ. Βαρούχας ανέφερε ότι ο παίκτης της ΑΕΚ πρώτα βρίσκει και διώχνει τη μπάλα.

Δείτε το σχόλιό του:

Παναθηναϊκός: Ο λόγος της παρουσίας Αλαφούζου στο Κορωπί

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Αλαφούζος βρέθηκε το Σάββατο στη προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους παίκτες.

Ο ισχυρός άντρας της πράσινης ΠΑΕ θέλησε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Αυτή την φορά δεν υπήρχαν γκάζια ούτε έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους όπως είχε κάνει πέρσι τον Δεκέμβριο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ήθελε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές προκειμένου οι Πράσινοι να καταφέρουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, τους τόνισε πως τα τελευταία κακά αποτελέσματα δεν αλλάζουν σε καμία περίπτωση την πίστη του προς αυτούς και ότι είναι σίγουρος πως σύντομα η ομάδα θα παρουσιάσει την εικόνα που είχε στον πρώτο γύρο.

Ο Αλαφούζος είχε και μία ιδιωτική συζήτηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον οποίο μίλησαν για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Αυτό που τόνισε ο μεγαλομέτοχος στον Σέρβο προπονητή είναι ότι είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει οτιδήποτε του ζητήσει με σκοπό η ομάδα να καλύψει όλες τις ανάγκες της.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News