Βαρούχας: «Ανύπαρκτο το πέναλτι του Αστέρα με Παναθηναϊκό»

Σπάθας: «Απρόσεκτος ο Πούγγουρας, σωστή η απόφαση για το πέναλτι»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε κατηγορηματικά πως το πέναλτι με το οποίο ο Αστέρας ισοφάρισε τον Παναθηναϊκό ήταν ανύπαρκτο.

Αέρα και όχι τον Μπαράλες βρίσκει ο Πούγγουρας και συνεπώς το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Αστέρας τον Παναθηναϊκό προτού φτάσει στην ανατροπή στην Τρίπολη (2-1) δεν έπρεπε να καταλογιστεί, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα είπε για το Αστέρας-Παναθηναϊκός (Φωτιάς):

«Το γκολ του Παναθηναϊκού στο 14’ είναι οφσάιντ. Η Κουρομπύλια σωστά αφήνει τη φάση και σηκώνει μετά, για να δοθεί η παράβαση με το VAR. Ο Αστέρας στο 19’ ζήτησε ένα πέναλτι, αλλά ο επιθετικός των γηπεδούχων βρίσκει τον αμυντικό. Στο γκολ του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ και σωστά μέτρησε. Στο πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Αστέρα, ο Πούγγουρας απλώνει το πόδι και ο μετρ των πεσιμάτων Μπαράλες άλλο που δεν ήθελε. Είναι δύσκολη φάση. Ο Τζήλος στο VAR θα έπρεπε να δει ότι δεν υπάρχει καμία επαφή. Ο Πούγγουρας έχει βρει αέρα, όχι τον Μπαράλες και είμαι κατηγορηματικός. Επίσης, στην εκτέλεση του πέναλτι υπάρχει λάθος τοποθέτηση των παικτών και ο Μπρινιόλι δεν πατάει τη γραμμή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News