Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό πριν το ΣΕΦ!

Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό πριν το ΣΕΦ!

«Καραντίνα» και… Ολυμπιακός οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε μια ήττα με ευρύ σκορ (71-96) κόντρα στην Ενισέι. Συγκινητικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού, βραβεύτηκε ο Γκελαούζος.

Η Ενισέι μπήκε εντυπωσιακά στο παρκέ με 4/4 δίποντα και 2/2 τρίποντα, φτάνοντας από νωρίς το σκορ στο 5-14. Οι φιλοξενούμενες έφθασαν και στο +14 (10-24) για να έρθει ένα τρίποντο ανάσα από την Χολμς. Παρά τις προσπάθειες των πράσινων κοριτσιών να κατεβάσουν τη διψήφια διαφορά με παγίδες και… Βιντσιλαίου το σκορ έληξε 17-28.

Η αγωνιστική απραξία στοίχισε για την Ελένη Καπογιάννη με το σκορ να… χάνεται από το «ραντάρ» της ομάδας της. Η Ενισέι, που ηττήθηκε από τους πράσινους στο πρώτο ματς, έκανε εκπληκτικά πράγματα στο παρκέ με το μυαλό των κοριτσιών του Παναθηναϊκού να ταξιδεύει και… στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το Τριφύλλι έμεινε στη μία νίκη και δεν θα συνεχίσει στη διοργάνωση του Eurocup με την Ενισέι να επικρατεί με 71-96.

Τα δεκάλεπτα: 17-28, 33-51, 57-78, 71-96

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News